Slide Gol Nu sterge
Cum cumpar un costum de pe situl AntoineMarquise.com?
Un costum Antoinemarquise se cumpara usor prin plasarea comenzii online sau prin vizitarea magazinului nostru de prezentare, unde specialistii nostrii de vestimentatie te consiliaza pentru a alege ceea mai buna varianta ce ti se potriveste.
Ce se întâmplă dacă nu este buna marimea pentru costumele Ready to Wear?
Il poți trimite gratuit înapoi la antoinemarquise.com, iar noi îți vom trimite de urgență o altă mărime. Fara nici un cost suplimentar.
De cine sunt facute costumele?
Fiecare costum disponibil pe site este creat în totalitate de brandul ANTOINE MARQUSIE, care se foloseste de experiența sa de peste 10 ani in domeniul confectiilor. ANTOINE MARQUISE foloseste tesaturi de la cei mai prestigiosi producatori din Italia și Anglia.
Cat dureaza realizarea unui costum la comanda?
Durata de executie a unui costum la comanda este intre 4-6 saptamani din momentul in care s-au luat masurile si s-au stabilit detaliile de croi, stil, tesatura, culoare, impreuna cu accesoriile folosite.
Ce inseamna Made to Measure?
Sunt costume care sunt croite pe masura clientului prin ajustarea unor tipare existente si la care personalizarea detaliilor de croi, culoare si accesorii se face intre anumite limite.
Ce inseamna Bespoke?
Este un costum la care tiparul se ia de la zero pentru fiecare costum in parte și măsurătorile sunt mult mai precise. Vei avea șansa ca acest costum să îți vină mai bine dacă dorești să ascunzi anumite imperfecțiuni.
Ce inseamna costum Ready to Wear?
Sunt costume care sunt realizate in prealabil pe diferite marimi. Clientul alege, porbeaza si pleaca cu costumul ales fara sa se faca ajustari pe marimea sa.
Cum sa aleg un costum?
Fie alegi un costum Ready to Wear de pe site fie iti faci o programare pentru a avea o intalnire cu unul din consultantii nostri care iti stau la dispozitie in magazinul nostru sau pe e-mail: office@antoinemarquise.com
Cum plătesc?
Plata produselor se poate face cash, card sau virament bancar.
În ce zone livrați?
La orice adresa unde fac livrare firmele de curierat rapid din Romania.